mandag 6. august 2012

A som i arbeidsplass

Vi skriver august, og sommeren er på vei inn i sin sluttfase. Ferien er snart over for denne gang, og hus og folk forbereder seg til nytt skoleår og normaltilstand med jobbhverdag. Hos meg har det blitt nye, gamle leksepulter på barnerommene. Respatex, stålbein og stødige skuffereoler med svarte håndtak var uimotståelige når ingen andre ønsket å ta over disse.


Storesøster sa fritt for den svarte, så broren har fått en maken med lysegrå respatexplate på. Jeg falt for stålbeina med tre rør som går sammen i en avslutning mot gulvet.
Rommets eier har egentlig en rosa kontorstol, men Tripp Trapp stolen har funnet veien fra kjøkkenet for fotografering i omgivelser med matchende farger.


Storesøster skaffet seg en hvit svane fra huset som skulle tømmes. Det slo meg først nå at jeg har sett at de er litt kule igjen. Den skal tjenestegjøre som penneholder på leksepulten framover.


Tavla er kjøpt for under en hundrelapp på Europris. Det følger med tusj i hvitt og rødt, så her kan det skrives i vei utover høsten. Tallerkenhylla er sløydprodukt fra min barndom, kanskje fra siste året i barneskolen, tror jeg.


"Du må sitte pent på stubben din når skoleklokka slår." Ekornbokstøtten er en av to i par fra Cocoon, kjøpt hos 2 i Spann for noen år siden.


Så gjenstår det å se om den nye arbeidsplassen faller i smak over tid. Hvis ikke, tar gjerne mor i huset over hele pulten :)

En sensommerhilsen til alle som stikker innom hos meg. Det går tregt å komme inn i bloggstimen igjen :)


5 kommentarer:

 1. Gode og koselige arbeidsplasser er viktig både for store og små. Apropos den svanen: Jeg husker at mamma hadde en slik med plastblomster i, men at jeg rev den i gulvet slik at halsen brakk av en gang i tiden. Jeg så jo nå at den egentlig er ganske kul;.)

  SvarSlett
 2. HEEEEIIII!!
  SÅ hyggelig å se at du er i sving igjen c",)
  Den pulten er kjempetøff, regner med det blir masse lekselesing der etterhvert!
  Den blogge geie ja...får det ikke helt til jeg helle. Ferien på 4 uker i Sverige satte en liten stopper å nå har jeg vanskelig for å finne veien igjen. Men jeg stikker innom når ånden faller på tenker jeg, hvis ikk...nei nei!

  Ønsker deg en fin uke, KLem Anna

  SvarSlett
 3. Fin og praktisk plass:) Like før den taes i bruk nå. Skolestart her i byen imorgen så skolesekk og utstyr blir klargjort idag. Håper du har hatt en fin sommer:)

  SvarSlett
 4. Koselig å se at du er "tilbake". :o)

  Skikkelig kult bord!

  Har du sett at jeg har en giveaway gående?

  En fin mandag og en god ukestart til deg!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett