mandag 9. juli 2012

Long time no see

Men, jeg er her, og lever livet i beste velgående.

Jeg trodde jeg var i siget med bloggingen rundt påsketider, men, nei, det var jeg jo ikke. Nå kjenner jeg at det er litt sånn være eller ikke være, og gir det en ny sjanse. Det er jo egentlig veldig gøy!
Jeg har nok trengt å bruke tiden min til å finne andre kanaler for kreativiteten denne våren, og det har jeg gjort gjennom musikkens verden. Det å finne tilbake til musikkgleden, og å gjenoppdage gleden i å miste seg selv helt i møte med musikken, det har vært nok i en periode. Det var en puslespillbrikke som trengte å falle på plass i det store bildet.

 Nå er sommeren her med mange små og litt større prosjekter, og kanskje er tiden moden for litt blogging igjen? Jeg lister meg stille tilbake inn i bloggeland, og håper det skal bli et oppsving for  interiørinteressen og fotointeressen. På tide å skifte fra Ixus til systemkamera, kanskje? Enn så lenge har Ixus vært min bloggevenn, selv om jeg har et Canon 550 D også. Kan jo starte med å lese manualen, så jeg skjønner de manuelle innstillingene. Det får være ukens oppgave.

Så - da ses vi kanskje her inne i sommer :)

Moccamamma

3 kommentarer:

 1. Så kjekt du er tilbake!

  sommarklem :-)

  SvarSlett
 2. Hyggelig å se deg tilbake:-)

  SvarSlett
 3. Flott at du er igang igjen :)

  Fortsatt god sommer!

  Nå har jeg hatt en lengre pause, men er snart tilbake...ferie er liksom ferie fra alt :)

  L.

  SvarSlett