lørdag 7. april 2012

Lyseblått

En liten lyseblå påskehilsen fra denne kanten :)
Mars gikk fort, og blogging ble det lite tid til. Det står små og store ryddejobber i kø, og kanskje kan det komme et og annet blogginnlegg ut av det framover våren. Noe må skje med bloggefrekvensen, og med vår og ny energi, kommer bloggelysten sakte sigende.
Vi koser oss med hjemmepåske. Det er godt å være sammen, spille spill, spise godt mat, besøke familie og venner. Ikke noe spektakulært, med andre ord.Påskepynten kom ikke fram før i dag. Måtte finne påskeegg til eggejakten i hagen. Mannens påskeegg passet liksom inn med de andre lyseblå tonene på skjenken i stua. Selv prøver jeg å holde meg på den smale sti, også i påsken. Utskeielser forekommer dog :)

Ønsker deg en god påske, med gode dager!

Moccamamma

8 kommentarer:

 1. God Påske til deg!! Flitt header du har ordnet, farger, ting, sammensetning c",)

  ha en fortsatt fin helg, Klem Anna

  SvarSlett
 2. Så flott lyseblå Påske!

  Kos dokke masse :-)

  God Påske!

  SvarSlett
 3. Hei - og vel overstått påske:) Fine lyseblå bilder! Her blir det også definitivt den smale sti nå når hverdagen kommer brått på i morgen tidlig - har kost meg litt for godt i påskeferien .... ;)

  Her har det snødd i dag, og det var en nedtur for oss som hadde blitt så godt vårvant - men-men - det er jo slik april er, ikke sant. Var i St Petersburg i påskeferien, og der var det skikkelig kaldt - sur vind - men fin ferie:)

  Ha en fin ny uke - klem fra Bente.

  SvarSlett
 4. Så koselige bilder, lyseblå påske....vakkert! Riktig god onsdag!

  SvarSlett
 5. Flott farve likte kaffeboksen din. den var kjempefin. Ønsker deg en flott dag Hilsen Tone

  SvarSlett
 6. Hei! Takk for helsing inne hos meg! Håper du har det bra, og at du kanskje bloggar snart igjen?

  God veke!
  klem,
  e :)

  SvarSlett
 7. Heia! Måtte innom med ein sommarklem :) Takk for helsingar inne hos meg! Håper du og dine får sol og varme i tida som kjem. Eg slit veldig, har mykje vondt og blir lei og fortvila. Men det er jo berre seks månadar sidan eg låg rett ut, må minne meg sjølv på det innimellom. Eg tek vare på alt det som er godt, og prøver å leggje bak meg det som er trist og trasig.

  Bloggen gir meg heldigvis pusterom. Synes det er så fint å få gi bort fine ting til folk, og nå nye mål. Den held meg i gang. Og så alle dokke flotte som tek dokke tid til ein kommentar og eit smil. Betyr så uendeleg mykje enkelte dagar.

  Tusen-tusen takk!

  God klem
  frå Elin :)

  SvarSlett
 8. Hei, er det mulig å få kjøpt det kaffetårnet av deg ? Betaler godt :) Mvh Jørn Eirik Hvidsten

  SvarSlett