søndag 4. mars 2012

I don't have to run day....

It's sunday and funday :)
En stille og fredelig søndag. Ingen store planer, utover de vanlige forberedelsene til ny uke, som innebærer mengder av klesvask - på en søndag.


Vi hadde gjester i går, og siden det for en gangs skyld var relativt ryddig i stua, byr jeg på litt mer rom i dag. De hvite Lack-bordene fra IKEA har måttet vike for et brukt salongbord i teak. Olje er kjøpt inn for lenge siden, men jobben er ikke utført.

Det fantastiske med dette bordet, er at når du drar ut klaffene som ligger under plata, så hever bordet seg til spisebordshøyde, og blir et fullverdig spisebord! Et multi-møbel som må ha vært perfekt for trangbodde, eller studenter. Alt de hadde i "gamledager". Må kanskje ta sånn steg for steg bilde fra salongbord til spisebord en dag?


Hos meg er det mye treverk, i tillegg til det lyse. Slik liker jeg det nå - og har kanskje alltid gjort det. Spisebord og stoler rakk aldri å bli malt hvite før den dillen slapp taket. Nå får de være originale en stund til.

Veggene er ganske bare hos meg. Først var det redselen for hull i nylagt tapet som holdt igjen, siden har det bare blitt slik. Jeg har to hjemmesnekrede billedlister liggende bak sofaen, og de skal opp på veggen, slik at det kan bli litt mer liv i interiøret. Men, fort går det ikke.


Våren er på vei, og det er den fineste årstiden, med nye sjanser og ny start for naturen og mennesket i et slags evig kretsløp.

Ønsker deg som er innom en god søndag!

Klem fra Moccamamma :)

9 kommentarer:

 1. Du, det bordet med klaffer OG høyde var jo smart. Mine foreldre hadde et med klaffer, og gjett om jeg gjerne skulle hatt et slikt nå. Vi har hatt for lite salongbord, og det var krise når det var mer enn 4 gjester. Nå har vi et stort med plass til 7-8 hvis alle er venner, men til daglig tar det jo veldig plass når vi bare er 2.
  Og det med bildelistene kjenner jeg igjen. Jeg kjøpte 2 for flere år siden, og de er ennå ikke oppe. (Den ene har rukket å ramle ned fra der de lå og bli ødelagt, til og med!)
  God helg til deg fra meg som også ikke-stresser på en søndag.

  SvarSlett
 2. Så herleg å ikkje måtte springa og ikkje at hjarta spring i veg for ein har so mykje ein skulle ha gjort... da e halg da!

  klem!

  SvarSlett
 3. Å så godt med en ryddig stue og heim, her råder fullt kaos og oppussing:)
  Gleder med stort til å bli ferdig!
  Nydelig søndag til deg.
  Klem

  SvarSlett
 4. Godt med slike dagar også :-)

  Kjempefin stove!
  Stilig at bordet kan endre seg..

  Fin veke til deg!!

  SvarSlett
 5. Du var sistemann ut på min "bloggerunde" i kveld...koselig å lese og fine bilder...nei FORT går det ikke med NOE her, heller. En liten knaggrekke ble skrudd opp bak trappa i går...den har ventet sånn ca.et halvt år eller noe...men det går framover, og det er VÅR!

  Line

  SvarSlett
 6. Så fint du har det!
  Kjekt med et bord som kan heves og senkes - veldig fin form på det også.
  Klem

  SvarSlett
 7. Så fin stue - syns bordene som er i tre, er fine - vi har et spisestuebord i svartor som jeg noen ganger lurer på om jeg vil male - men jeg gjør det ikke - heldigvis:)

  Men - stuebordet vårt er mørkebrunt - og dèt skulle jeg gjerne ha gjort noe med - men det er en mann her som trenger så lang tid på å skjønne at det blir fint med noe lysere ....:)

  God kveld til deg i den fine stua - og klem fra Bente.

  SvarSlett
 8. Så koselig stemning du har hos deg! Smart med en løsning på bord som kan heves og senkes. :o)

  Ønsker deg en fin onsdag!


  AW

  SvarSlett
 9. Hei der!! En kjempekoselig stue du har ordnet, bordet er jo mitt i blink c",)

  ha en finfin helg, klem Anna

  SvarSlett