lørdag 8. oktober 2011

En får skjemme bort seg selv

Da får man til slutt det man har gått og ønsket seg lenge.


Bortskjemt - Ja, litt! Vann kan fint drikkes fra helt vanlige glass, kaffen fra jobbtrakteren er også fullt brukbar. Men, jeg har så lyst til å føle meg litt urban innimellom ;)
Kan jo innbille meg selv at dette hjelper i så henseende.

BoligDrøm sin framside matchet i fargene, og fikk bli med på bildet.
 Lilla er jo snart høyaktuelt, likeså rødt!


I morgen skal det ommøbleres litt. Møbler skal flytte rundt mellom rom, og forhåpentligvis skal vi etter hvert komme i mål med eget rom til lillebror. Det skjer jo som kjent ikke noe før man starter :)

Jeg har veldig vondt for å kaste ting og møbler, men har innsett at av og til må man renske ut. En ruvende herrekommode, som ikke er pen eller passer noe sted slipper å gjennomgå make over, og blir permittert.

Gleder meg til å forhåpentligvis lykkes med gjennomføringen :)Her lå snøen langt ned i fjellsidene i dag tidlig. Kong Vinter venter rundt neste sving, og jeg synes det er alt for tidlig komme tilbake, og alt for kort siden han tok sommerferie.

Ha ei riktig god helg!

Moccamamma :)

7 kommentarer:

 1. Ein treng litt luksus ;-)

  Her hos oss var sommaren ein gjest som berre kom innom ein sjeldan gang, terga oss litt og forsvant..
  Tenk å sjå nysnøen langt nedi fjella..
  hausten vart kort i år, eller så er det den som har vore her lenge..

  klem og god helg :-)

  SvarSlett
 2. Gratulere! Står på min ønskeliste :)
  Klem og god helg videre :)

  SvarSlett
 3. Disse var jo både urbane og trendie da, men litt luksus skal man unne seg iblant;-)

  SvarSlett
 4. Hei
  - en liten stund siden jeg var innom, men som du sier dagene flyr bare noen ganger av gårde… og plutselig er det helg, og slike plutselig er det helg igjen, hihi… Og det tar jo tid å blogge, særlig når man har jobb og familie og alt det innebærer :) – men desto kjekkere å se alle de innleggene man ikke har fått med seg underveis ღ Elsker kaffeholderen din, såååå stilig!!! – likte også godt stilleben bildet ditt i konkurransen hos Sukkertøy for øyet, herlig satt sammen og stylet – og fargene…. Herlige bilder også av søndagsfrokostbordet ditt ღ Herlig og føle seg litt urban innimellom, helt enig :) flotte farger, og bilder… Har lest og kost meg med dette magasinet i helga jeg også, og det kjente jeg at jeg trengte ღ Ønsker deg en flott uke som kommer, skal bli spennende å se om det kommer noe snø, eller om vi kommer til å regne bort :) Stor klem fra Mette

  SvarSlett
 5. Hei - her er vi også utrolig gode på å finne grunner tilat man kan luksuse seg litt - tror det er veldig viktig:) Koppene var fine - fine farger - å ja, snart høyaktuelle også;)

  Lykket til med ommøbleringen - spennende!

  God kveld og klem!

  SvarSlett
 6. Noen ganger MÅ vi bare koste på oss selv!!
  Rett du gjorde c",)
  Likte Stelton jeg!!

  Klem Anna

  SvarSlett
 7. Fick Bolig Dröm häromdagen, men inte hunnit kika i den än.Ska spara det till måndag när jag har fri från jobb och kan kosa till det med en stor kopp kaffe till. Inte lika tjusig lila kopp som du, men ändå... =o)
  Ha en fin helg!
  kram

  SvarSlett