søndag 11. september 2011

Kaffeboksen nå igjen.....

Hei, alle trofaste besøkere!

Det har nesten gått tre uker uten blogging - og de har gått fort!
Jeg har fått hverdagen midt i fleisen, og er helt skutt når kvelden kommer. Overgangen fra et relativt bedagelig husmorliv til en tilværelse som fulltidsarbeidende tobarnsmor med skiftarbeidende mann har vært litt energikrevende! 

Så, da er jeg vel i samme båt som veldig mange andre :) Men, jeg er ikke så sikker på om jeg egentlig har lyst til å være ombord i den båten......i hvertfall ikke på fulltid.

Men, bevares, jeg er kjempeglad for å ha en jobb å gå tilbake til, og som jeg trives med.

 
I huset har det da ikke skjedd veldig mye på innredningsfronten. Men, en dag ville mannen flytte pianoet, og da havnet skjenk og spisebord på en plass jeg har snakket om i åresvis. Tror det var kommentaren om at varmepumpa blåser støvet rett inn i det elektriske pianoet som var utslagsgivende.

Stuen er rett og slett ikke bloggbar om dagen, men det blir vel ryddig nok til bilder en dag.Kaffeboksen har nå flyttet fra kjøkkenet til stua. Den tok litt mye plass på kjøkkenbenken, og det fungerte ikke å ha bæreposene i den. Den gamle løsningen er så innarbeidet :)

Nå har den fått ny jobb som oppbevaring for telys. Telys må vi ha nå som høsten setter inn, og det er lettere å finne nye i en lett tilgjengelig boks, enn langt inne i et skap.

Keramikkflisene har jeg laget selv for noen år siden. Var på et helgekurs, og lagde blant annet disse flisene som ble montert på en plate rundt et speil. Møtte på kurset helt blank, uten annen erfaring enn håndtverkstimer med leire på barneskolen. Men, det var veldig gøy å jobbe med leire.

Høsten har kommet, selv om det i dag er 20 grader ute, og det er tid for innekos og pusling. Det blir vel innlegg hos meg igjen etterhvert som jeg venner meg til en mer hektisk hverdag. "Det er en overgang", sa reven da den ble flådd.......

Koselig å se at så mange er innom daglig, selv når det har vært stillstand hos meg.
Håper på en koselig blogghøst, med mye inspirasjon å hente rundt omkring hos bloggvenner!

Ha en fin søndagskveld - og ha en fin ny høstuke!

Klem fra
Moccamamma :)

9 kommentarer:

 1. Smart bruk av den kaffeboksen. Du har så mange fine ting!
  Hvordan har det forresten gått med den pianokrakken din som jeg har maken til? Jeg skulle jo male min og trekke den om i sommer. Men den står der urørt fremdeles.

  SvarSlett
 2. flott plass til te-lys..
  og den passar godt i stova..

  lykke til med det "nye" livet :-)

  SvarSlett
 3. SMART! :) Og så har den så lekker farge! Same som skåpa mi :)Håper du kjem inn i ting med jobbing og rutiner. Alltid slikt som tek på i starten.

  Ynskjer deg ei flott veke!

  Klem E :)

  SvarSlett
 4. Sånn ein nydelig kaffeboks! Fargen er bare vakker.
  Smart å ha te- lys i den.

  Koselig blogg du har, ny for meg.

  Ønsker deg ein fin høst! Lykke til med den hektiske hverdagen din. Håper det blir litt bedre for deg når du blir vant til det!

  Klem fra meg.

  SvarSlett
 5. Oj, har du blivit heltidsarbetande igen?! Jag som precis gått och blivit hemmapappa. Tänk va skönt det ska bli att få komma tillbaka till arbetet och vila upp sig igen... =) Lycka till med jobbet.
  Får besökare inte kaffe längre?
  Daniel

  SvarSlett
 6. Wow, for en skjønn kaffeboks, digger stilen fargen og design!!
  På lørdagen kom det en pakke i posten ;o)

  Tuuusen takk, hjertene va så skjønne!!

  Klem Anna

  SvarSlett
 7. Välkommen tillbaka!
  Jättefin kaffeboks, wow!
  Ja, nu har du det travelt i vardagen, och då kan det ta tid att få in saker som blogging. Men du har trogna läsare som kommer igen och igen. ;o)
  kram

  SvarSlett
 8. Hei du - jeg kjenner meg så godt igjen i litt manglende blogginitiativ om dagen:) Men du - så nydelig kaffeboks - så nydelig farge. Smart å la den huse t-lys. Her er det også høstlig, men jeg savner de fine, klare septemberdagene - nå er det bare grått, vått og trist - bladene rekker ikke å få fin høstfarge på seg før de råtner på greinene og faller ned - trist!

  God kveld til deg - og klem herfra:)

  SvarSlett