søndag 18. september 2011

Søndagsblogger?

Er jeg blitt en søndagsblogger?
Jeg henger i alle fall ikke med i bloggesvingene for tida. Det skjer så mye spennende rundt hos så mange av dere, og her hos meg er det som skjer ikke spesielt bloggbart i en interiørblogg.
Kanskje var bloggehobbyen viktigere mens jeg var i permisjon, og trengte å føle meg koblet opp et sted? Det var definitivt mer tid til overs til å ta bilder, skrive tekst og kose seg ved datamaskina. Nå "koser" jeg meg foran tastatur og to dataskjermer med en rekke applikasjoner hele dagen, og det er andre sysler som står foran i køen når kvelden senker seg.
Livet er i endring - men jeg kommer til å fortsette å blogge, i rykk og napp.Spisebordet har fått ny plass i stua. Og på sikt kommer det vel et teppe under også. Nå står det midt i varmluftssonen for varmepumpa, så man blir ikke kald på føttene, selv om vi ikke har teppe.


Avskårne blomster bæres alt for sjelden i hus her hos oss, så nå har verandakassene blitt frarøvet noe av sin prakt. Små fargeklatter som spriter opp et ellers ganske nøytralt interiør.


Den nye møbleringen fungerer fint foreløpig, og jeg kjenner at jeg ble litt glad av endelig å få flytte på noen møbler. Jeg er egentlig en ommøblerer, og når ting står stille i åresvis, så stivner nok jeg litt også.

Forandring fryder - av og til!

Forandring skal det også bli i vaskekjelleren. Taket skal males før vinteren setter inn. Det skal bli hvitt. Den øvrige fargepaletten er jo grå murvegger, men jeg lurer på gulv i en av bruntonene, og en endevegg i lyseblått. Det tror jeg blir fint. Men det er ikke sikkert det skjer dette året heller.


Vi har hatt en fantastisk fin og solrik søndag på Sunnmøre!
Jeg ble så inspirert av solstrålene at jeg tok med meg et par selvsnekrede billedlister ut og malte dem helt hvite. De har hengt i gangen, men måtte vike for to skoskap. Nå skal de inn i stua, tror jeg.

Ha en fin søndagskveld!

Hilsen fra
Moccamamma :)

6 kommentarer:

 1. Så koseleg!
  godt å nyte blomane innandørs også :-)
  Herleg med sol!
  blogg når du har lyst..

  klem

  SvarSlett
 2. Bra med litt forandring! Eg har jo snudd rundt på det meste, er nesten litt svimmel... ;) Blir sikkert kjempefint med nye fargar hos deg! Forandring kan FRYDE også!

  Solnedgangen i havet måtte vere fantastisk i kveld, vi såg berre fargane innover himmelen, men det var nok for meg!

  Ha ei flott ny veke!

  Klem,
  e

  SvarSlett
 3. Føler meg litt som en søndagsblogger selv, men er ikke det greit da?
  En må jo ikke ha et innlegg hver dag, vi får ta det som det kommer:)
  Forandring fryder og så er det gøy:)

  Ønsker deg en fantastisk ny uke.
  Klem

  SvarSlett
 4. Det blir sån ibland. Livet kommer före, bloggen kommer på eftersläp. Men det gör ju egentligen inte så mycket. Det verkliga livet är ju mer viktigt ändå. =o)
  Förstår vad du menar med lite förändring. Skulle vilja möblera om här i huset, har stått still i 2 år nu. Huvva...
  kram och ha en bra vecka!

  SvarSlett
 5. Hei du:) Ja, kjenner meg godt igjen i slik rykk-og-napp-blogging. Det går i bølger her også - full jobb og mye annet på programmet tar litt av overskuddet, så bloggen lider litt i perioder.

  Men - fint stuebord - og så skimter jeg den fine kaffeboksen der i det fjerne:) Spennende med vaskerommet - syns det er en nydelig fargepalett du viser. Vårt vaskerom/bad har noe av den samme tonen - hvite fliser på gulvet (ikke smart!), blågrå vegger og innredning i eik.

  Ha en god mandagskveld - nå er det hundelufting på meg før jeg inntar ørelappstolen:) Klem!

  SvarSlett
 6. Gleder meg til innleggene dine, du er enn av mine første blogger c",)
  Flotte farger å forandringer er SÅ deilig!!!

  Klem Anna

  SvarSlett