torsdag 14. juli 2011

Polka dots and moonbeams....

Mandag var vi på familieutflukt til Langevåg. Der besøkte vi Devoldfabrikken som har fabrikkutsalg. Det koseligste med hele besøket var den tøffe og koselige kafeen der. Grått, blågrått og denim = superfint!

Etter litt leting fant jeg fram til Emmas verden. En kjempekoselig interiørbutikk!
Det er ikke ofte jeg går ut med opptil flere ting i handleposen, men her gikk jeg altså på en GG smell med polkadots! Mulig GG er på vei ut - men jeg har forelsket meg i disse lyseblå koppene. Forelskelsen oppsto da jeg så Polka dots and moonbeams hos den fine bloggen Haust. Hun har også veldig fin kaffekunst oppi koppen sin :)
 

Og slik gikk det altså til at jeg ble eier av mine to første GG kopper.
Magneter med ukedagene på ble også med hjem. Kanskje fordi jeg er i oppslagstavle-steam? Disse skal brukes på kjøkkenet, og kanskje til en morsom vri på middagsforslagene.


Jeg kjøpte meg to stk lyseblå kopper - og ganske riktig så likte mannen dem også. Godt nok til å lage tekoppen til frokost i en slik i dag :)
Jeg har ikke gitt meg i kast med teposekunst. Teposene er Coop natur økologisk ceylon te.


"Kan jeg få bo her sammen med dere?" Nykomlingen finer seg inn sammen med Edmekoppene. Den fine kaffeboksen jeg har fått av mor og far har funnet en plass på kjøkkenbenken. Jeg har tenkt å oppbevare bæreposer i den. Da kan de lett tas ut av åpningen nede. Boksen var brukt til kaffe i løsvekt i landhandleritiden :) Blåfargen er så fin, synes jeg.


Mannen min leser Maison Mat & Vin, og jeg tror det er der han har blitt inspirert til å lage lemonade. Friskt og godt i sommervarmen. For, endelig er sommeren kommet! I alle fall for noen dager.


I tillegg til ukedagsmagneter, så ble det alfabet i sinkform til slutt på meg også. Og enda ble det med en lyseblå postkasse og noen svarte bokstaver i handleposen også. Pengene satt uvanlig løst hos meg på mandag.

Dagene blir brukt ute i hagen, en må passe på å være mest mulig ute når sola endelig skinner. Så i dag har jeg tatt fotbad og solbad samtidig. Ble så inspirert av dagens innlegg hos Livs Lyst. Føttene er rene og D-vitaminproduksjonen sikret for i dag :)

Torsdag blir snart fredag - så ha en fin week-end!

Klem fra Moccamamma :)

8 kommentarer:

 1. Herlig innlegg med masse fine bilder, koselig:-)
  klem

  SvarSlett
 2. Flotte bilder! Lommeboka mi får alltid åpna seg opp når eg er i Langevågen... ;) Lekker boks, og smart å bruke til posar! Kos deg, viss vi er heldige, blir det kanskje litt sol i morgen også?

  Klem E :)

  SvarSlett
 3. Her var det mye fint å hvile øynene på. :)
  Herlig boks. :)
  Ønsker deg en fin dag. :)

  SvarSlett
 4. Så fint med lyseblått og gul sammen. Skikkelig solskinn og hav! God sommer!! Signe

  SvarSlett
 5. Hyggelige bilder av fine ting:)
  Fortsatt god sommer til deg:)

  Klem

  SvarSlett
 6. God morgen!

  Bloggen din er bare så utrolig fin! Du gjør så mye spennende, og alt blir jo så lekkert! Den tavla di hadde vi nok kunne trengt også, mye mulig jeg må stjele den ideen din! Men, her i huset skal tre store skap på plass i helgen...til gangen, så da får vi prøve å ha fokuset der!!

  Ønsker deg en flott søndag! Stooor klem fra Marit

  SvarSlett
 7. Massa fint du fann!
  Diggar de där magneterna med veckonamnen på.
  =o)
  kram

  SvarSlett
 8. Åhhh, så herleg.... Trur jammen vi må ta ein tur til Devold-utsalet og sikre oss ullkle til hausten og litt nips og naps som elles er å finne i Langevåg, m.a. i butikken "Emmas verden"!

  SvarSlett