tirsdag 26. april 2011

Blomster små, gule blå.....

....titter opp av jorda nå :)

Selv ønsker jeg meg også å springe ut på nytt, frisk og full av farge! Det føles som om vinterdvalen har vart vel og lenge i år, og har tæret på både det ene og andre.....
Men nå er våren her! Forhåpentligvis bringer den masse arbeidslyst, livsgnist, glød og glede!De første påskeliljene spratt ut i påsken, og flere er på vei. På noen få varme dager har våren fått det startskuddet den har ventet på, og det er nok ikke mange dagene til årets jomfrutur med gressklipperen tvinger seg fram.

Påsken vår startet dårlig, men når enden er god, er allting godt.
Palmehelg på sykehus med veslemor var ingen pangstart sånn rekreasjonsmessig. Heldigvis var det ikke blindtarmbetennelse, og når man kommer hjem med et friskt barn er det lite annet som trengs for å gjøre foreldrehjertene glade. Det er lite annet som blir viktig når du må på sykehus med barn - så blogging har fått være blogging i påsken.

Påskepynting uteble helt - men vi har hatt det koselig med god mat og besøk. Egg og påskekyllinger på serviettene er så langt jeg kom med påskepynten i år - så det er lite interiørmessig spenstig å komme med på den fronten :) Derfor blir det bilder fra hagen som ny start etter påske.Påskeharen hoppet forbi og la ut egg med ledetråder i. Eggejakten var morsom for de to jentene som leste seg gjennom beskjedene fra påskeharen, og til slutt fant egg med godteri i et reir i kristtornen.
Om påskeharen finnes? Se, det er ikke godt å si.........men det smaker uansett godt med godteri!Øverst i hagen brer hvitveisen seg utover. Jeg hadde glemt at jeg har slike i hagen min. Det er vår, når hvitveisen springer ut! Krokus titter også opp her og der, og i noen sprukne leirpotter spirer ruteliljene trassig fra karrige forhold. De har jeg spadd opp fra plenen før vi drenerte, og hvert år tenker jeg at jeg skal få satt dem ned et annet sted.

Mai er nær - og manglende påskepynting får vi heller ta igjen i nasjonalfargene rødt, hvitt og blått!

Ha en feiende fin tirsdag!

Klem fra Moccamamma :)6 kommentarer:

 1. Så sant så sant, ikkje noe kjekt med
  barn og sjukehus!
  Kjempefine vårbilder:-)
  fin kveld ønskes deg tilbake, klem:-)

  SvarSlett
 2. Så godt å høyre at alt gjekk bra! Nydelege bilder frå hagen din! Her er også div. fargerike typar i ferd med å sprette ut :) Vi er ute nesten heile tida. Herleg! Lillebror og astmaen er også under kontroll, i alle fall så langt.

  Nyt kvelden!
  Klem E

  SvarSlett
 3. Så flotte vårbilder!
  Godt at alt står bra til med jenta di!
  Klem

  SvarSlett
 4. SÅ godt at det er bra med barnet ditt, ikke noe artig med barn og sykehus.
  Flotte bilder fra en sprengt vårhage, gleder meg til det slutter å snø her oppe o blomstene kan sprette ut i skjønn symfoni ;o)))

  Klem Anna

  SvarSlett
 5. Hei - ja, alt annet blir underordnet når barna er syke - det er sikkert og visst. Men godt at det endte så bra for dere:) Vår eldstedatter er russ - hun har tatt årets første bad i dag for å få en russeknute - nå fryser hun og hoster og harker .... ;)

  Nydelige blomsterbilder - her bugner det av hvitveis - har allerede plukket inn buketter i flere omganger for å pynte opp inne. Ute på terrassen ser det litt mer stusselig ut - vi la belegningsstein på inngangspartiet i fjor høst, så denne våren må jeg finne ut av hva som kan trives i store og små krukker - skulle helst hatt litt grønnere fingre:)

  Ha en fin onsdagskveld - klem fra Bente.

  SvarSlett
 6. Ååå, så vårlige og herlige bilder!! Gleder meg til det begynner å blomstre i hagen min også;))

  Ha en fortsatt FIN uke!

  Klem klem
  ANETTE

  SvarSlett