søndag 3. april 2011

Jeg venter på vår og sykkelvær


Jeg venter på våren! Jeg lengter etter å trekke i dongerijakka, knyte et skjerf i halsen og suse avsted på sykkel på vei til kafébesøk, eller biblioteket, eller picknik med mann og barn.

Ei hel uke har gått siden forrige innlegg. Ei uke med mye gremmelse - men også evnen til å se at de små materielle feilene vi omgir oss med ikke må få ta overhånd.Denne uka har vi hatt både sju kuldegrader og tretten varmegrader. Våren leker "titt ut" med oss. Klosterklokkene var helt skjult under nysnøen på onsdag, mens vi i går våknet til bart landskap. Rart hva litt vind med varmegrader klarer å tine vekk på ei lita natt.

What a diffence a day makes, twentyfour little hours....Ella Fitzgerald 

Jeg har en, etter min mening, kul skinnhjelm fra Viva Bikes. Maken får du kjøpt hos Sykkelpikene. Sykkelpikene har masse fint til den som vil sykle med stil!
Skjerfet er også kjøpt der. Veldig deilig å ha på.Storesøster og lillebror har akkurat fått nye hjelmer, også de kjøpt hos Sykkelpikene. Jeg er litt misunnelig på storesøsters nydelige lyseblå hjelm med blomster. Det var den eller ingen for hennes del, da hun gikk gjennom utvalget i nettbutikken. Power Pedals fra Nutcase. Hvis vi bytter ut polstringen inni - lett med borrelås - kan den passe mitt hode også. Kanskje jeg tjuvlåner den en dag jeg føler for litt romantisk bekledning?


Jeg velger meg april!
Det er liksom håpets måned - der alt blir lysegrønt og nytt igjen.
Allting börjar om på ny.....

Ønsker alle som er innom hos meg en god søndag!
Velkommen til nye lesere og følgere!

Jeg har sett at jeg har blitt tenkt på hos flere bloggsøstre - og har det i bakhodet sammen med de andre tusen tingene som ligger hulter til bulter der :)

Klem fra Moccamamma :)

        Jeg velger meg April.....i den blir somren til       

11 kommentarer:

 1. Kan du ikkje sykle enno? Er der att snøv? her var alt borte vekk i går morgen. Herleg! I dag har vi sykla, gått på rollerblades, klatra på steinar og gått lang tur, med stopp på kiosk for å handle is :) Der ER vår! Vi fann leirfivel på veg heim. Snøvklokkene har endeleg kome fram i plenen. Herleg sykkelutstyr dokke har! Her må ting skiftast ut! Tydeleg at borna har vokse veldig sidan sist! Lillebror sin hjelm er for liten.

  Håper veka di blir full av fine opplevingar!
  God klem,
  E :)

  SvarSlett
 2. Sykkeltur ja! her har barna begynt å spøre om de kan ta ut sine sykkler..."nei, ikke med all snø og is på veien" må svaret bli denn gangen også :0(
  Skikkelig tøff hjelm du har, å den til jenta di er skikkelig VÅR!

  Kos deg med kommende sykkelturer, klem Anna

  SvarSlett
 3. Høres helt fantastisk ut!!! – våren er her, snøen smelter i rekord fart, så utrolig deilig tid… Flotte bilder her, kjente jeg fikk lyst til å ta frem dongerijakka mi :) Ser også at du samler på Edme, jeg også :) Mamma har samlet på kaffe og middags serviset til meg i mange år, så det er neste komplett. I Love It ღ Ønsker deg en flott uke som kommer, stor klem fra Mette

  SvarSlett
 4. Helt enig - på tide med sykkelføre snart - mannen venter på å begynne å sykle til jobb:) For noen flotte hjelmer - er jo vanligvis ikke det stiligste hodeplagget, men disse (både til liten og stor) var ordentlig fine. Var inne og kikket hos Sykkelpikene - så mye flott - falt jo pladask for opptil flere av syklene også!

  God mandagskveld til deg og dine - klem fra Bente.

  SvarSlett
 5. Sååå deilig å kunne hente frem sykkelen igjen. Kule hjelmer dere har fått dere. :)

  Ønsker deg en glad dag!

  Klem,
  AW

  SvarSlett
 6. Vår og sykkel, eg er med!!!!

  Klem!

  SvarSlett
 7. Det er lille kong Olav der på veggen vår vet du! Jeg er så glad i det bildet. Vi har akkurat fått det inn i glass og ramme. Har ligget et år nå i alle fall, hvis ikke to. Så det var gøy å få det opp. Han er jo skjønn den lille matrosen ;O)

  Ha en herlig vårdag!
  Klem fra Liv

  SvarSlett
 8. Vilka häftiga hjälmar!! Måste nog kolla in den sidan, även fast jag inte har nån cykel. (och vägrar cykla i Wellington där foilk kör som biltjuvar...)
  Hoppas den kommande veckan blir bättre än förra vekan.
  Kram

  SvarSlett
 9. Heisann:)
  Her i Namsos er det heldigvis blitt sykkelvær, så sykkelen skal få seg en aldri så liten våroverhaling nå:)
  Synes du har en flott blogg med masse flotte bilder:) Legger meg til som følger, og gleder meg til å følge deg videre:)

  Ønsker deg en finfin torsdagskveld:)
  Klem Marianne

  SvarSlett
 10. Hei og takk for mye hyggelig omtale av www.sykkelpikene.no Det er så hyggelig at nettbutikken faller i smak! Sykkelpikene har kommet for å bli, det er sikkert. Her går dagene med til å pakke hjelmer på harde livet, det føles nesten som vi gjør en god gjerning hver gang en hjelm reiser med posten. Kanskje er vår hjelm med på å redde et liv? Vi ønsker alle sammen en riktig fin sykkelvår.....kjør pent!

  SvarSlett