tirsdag 29. november 2011

Ventetid - lengtetid - tenketid

Au, så fort det gikk i 2011. Så står en ny jul for dør allerede.
Nå gjelder det å skynde seg langsomt mot jul, og klare å nyte den fine førjulstida.
Noen gaver er klare - men det er det mannen som har ordnet. Jeg ligger som vanlig på etterskudd, men tenker at ting faller på plass til slutt i år også.Adventsstaken i år ble kubbelys på små koppeskåler akkompagnert av en fløtemugge som kanskje får seg en grankvist etter hvert.
Noen ligger i etterkant av trendene, les Dymo-tape, og trives godt med det :) Fant igjen mitt gamle notestativ fra 80-tallet merket med navn og hjemsted med grønn Dymo-tape. Det var norsk ø på maskinene den gang - nå fikk jeg en med halvveis norsk tegnsett. Inne i et skap står en liten tekanne, seks kopper, fløtemugge og sukkerskål i svart og hvitt. Jeg aner ikke om det er bly i glasuren, for det er arvet etter mine besteforeldre. Derfor står det til pynt.
I år får deler komme ut og sole seg i glansen av adventslysene.


Siden mannen er i London med mitt lille bloggekamera, har jeg måttet ty til speilreflekskameraet. På sikt skal jeg bli glad i å fotografere med det. Jeg må bare bli fortrolig med å holde og stille inn et stort kamera. Bildene blir vel på sikt bedre når mor har lært seg kunsten :)

Ikke verst vel, introduksjon til Picnik-redigering og bildeknipsing med EOS 550 D på under en uke ;) Det gjelder å få det riktige dyttet bak. Kjenner meg ikke igjen hos meg selv når jeg kommer inn til ny header, men litt forandring kan vel kanskje fryde før jul?

Ha en fin overgang fra november til desember denne uka!

Moccamamma :)

3 kommentarer:

 1. Hei - flott ny heading og fin adventsstake - liker godt sort og hvitt - må ha innslag av slike mer grafiske farger - og dymo - er det avlegs - det har i såfall ikke jeg fått med meg, og jeg har ganske nylig anskaffet meg en slik maskin - flyr rundt og merker alt - akkurat som om jeg ikke selv tror at jeg skjønner hva ting er;)

  God kveld og klem til deg.

  SvarSlett
 2. Så koselig du har pyntet til advent!

  Nyt denne tiden videre!

  Headeren din var blitt kjempefin. :)


  AW

  SvarSlett
 3. Verkligen fin idé till adventsljusen! Kanske är nåt sånt jag ska ha nästa år. Hmm...
  Alla verkar vara sent ute med advents och jul pyssel i år. Kanske för att er vinter är så varm?!
  trevlig andra avdents helg!

  SvarSlett