fredag 1. oktober 2010

Bolla pinnsvin på hagebesøk


I ettermiddag oppdaget vi en liten gjest i hagen. En liten pinnsvinunge var på tur gjennom hagen, og hadde lagt seg for å hvile litt ganske midt på plenen. Jeg trodde først at barna hadde dratt en stein inn på gresset, men neida, dette var en høyst levende skapning.....


Vi har en hel pinnsvinfamilie i nabolaget, så vi har hatt pinnsvin i garasjen, i jordbæråkeren og i hagen tidligere i sommer. Både store og små. Men da har det vært skumring, kveld eller natt. Nå i det siste har de blitt mer aktive på dagtid.


De er nok ganske vant til folk, for som dere ser så krøller det seg ikke sammen til en ball.....selv om jeg var en halv meter i fra.


De har lange, tynne ben når de reiser seg opp for å gå noen skritt......


Skal tro om det finnes noe snegler eller mark her i gresset?


Kanskje er det på jakt etter en passende løvhaug å grave seg ned i for vinterdvalen?Kveldssolen sendte sine varme stråler på den lille gjesten.

Ha en god fredagskveld, denne første dagen i oktober!

Hilsen fra
Moccamamma

2 kommentarer:

 1. Morn morn:) Takk for tilbakemelding på kjøkkenprosjektet....og jeg likte også forslag 2 best;)

  Flott besøk i hagen du har da...og kjekt at du har fotografert:)

  Blir nok godt for dere å få den ovnen på plass nå. Kveldene er kalde og fyr i ovnen er deilig. Håper tilpasningsvanskene blir overvunnet i helga:).....forresten irriterende når det blir trøbbel med egentlig enkle ting men en får trøste seg med at det blir bra til slutt;)

  Ha ei flott helg:)

  klem fra Marit

  SvarSlett
 2. Så morsomt med litt liv i hagen! Vi hadde også en pinnsvinfamilie i hagen vår der vi bodde før, men det er dårlig med piggete nøster her. Kanskje vi må bygge et pinnsvin-hi for å lokke dem til hagen?

  Ha en fin lørdagskveld!

  Marie

  SvarSlett