mandag 21. mars 2011

Utfordring og pris for få følgere

Jeg har fått en pris - en pris for oss som ligger i startgropa, for oss som bygger nettverk, for oss som har en liten, men trofast tilhengerskare....

Og så har jeg fått en utfordring.

Utfordringen fikk jeg av Marya som har den koselige bloggen Velkommen til Maryas krypinn.

Åtte ting om meg - sånn delvis interiørorientert

1
Jeg har ikke en eneste ting fra Greengate - og det er nok mest fordi jeg ikke har sett det i en butikk nær meg. Min samling går i retning Edme fra Wedgewood


2
Jeg er godt fornøyd med min Electrolux Assistent - selv om jeg ser at Kitchen Aid er fin å se på. Men, siden benken er såpass liten, har jeg uansett ikke plass til å ha den fremme.3
Mitt interiør går for det meste i hvitt, beige og brunt. Derav Vanilje, kaffe og krem.


4
Min stil kan vanskelig kalles annet en kokihop - gammelt, nytt, antikk og IKEA.


5
Jeg er ikke så flink til å se helhet i interiør når jeg skal fikse hjemme, men mer skjønnheten i enkeltting.


6
Jeg har fått min første elektriske kappsag! Kanskje blir det listet på gjesterommet nå, når jeg slipper å stå med den gamle, skjemme gjerdesaga fra Europris.

7
Jeg har som mål en dag å få "orden i bunningen" - slik at ryddingen går som en lek, og huset til en hver tid er presentabelt for gjester. Bearbeider sakte meg selv og min mann, slik at vi finner løsninger som begge kommer til å følge opp.

8
Drømmer om drivhus i hagen - selv om jeg vet at det ikke er realistisk at jeg kommer til å bruke tid på såing, prikling, planting og kultivering. Det ser bare så veldig sjarmerende ut.

Jeg er dårlig på å sende videre sånne utfordringer. Man blir glad for å bli husket og nevnt, men så slår den der kjedebrevfølelsen inn, som for meg ikke er spesielt god. Og så er det litt slik at når man er langt ut i kjeden, så har de fleste fått utfordringen før :) Men, leser du dette, og har lyst på en utfordring - ja, så er denne til deg :)


Så til prisen

Den kom fra Ann Kristin med den relativt nye bloggen Misc:retro

Den er altså en pris for oss som har mindre enn 100 følgere.

Jeg nevner da fem ulike blogger som jeg besøker, som også i skrivende stund har mindre enn 100 følgere


Det er nesten litt som å velge lag til stikkball dette - noen blir stående igjen uvalgt. Det er ingen vond vilje bak det, men sånn ble utvalget i dag :)

Mandag igjen - og uken starter med gode intensjoner, som vanlig :)

Klem fra Moccamamma

1 kommentar:

  1. Koselig innlegg. Ja, det er utrolig mange bra blogger som ingen har funnet ennå. Skal kikke innom de du har på lista. Og den duken du har på siste bilde, den har jeg også. En stor og en liten, faktisk. Absolutt blant mine favoritter. Strøk akkurat den lille idag og la midt på kjøkkenbordet med en rose på!! :-)

    SvarSlett