torsdag 26. mai 2011

Om å spise foran fjernsynet....

Her i heimen prøver vi å endre rutinene for barna, slik at kveldsmaten igjen inntas på kjøkkenet og ikke foran TV-apparatet. Lillebror vil gjøre akkurat som storesøster, og da er det dessverre storesøster som må endre sine vaner :)


 Men, så serveres ofte frokost, lunsj og kveldsmat på disse asjettene. Og hva skal man si når det er deler av et såkalt tv-sett? Det må jo ha vært laget med tanke på å spise en matbit foran nettopp fjernsynet, og dekoren tilsier jo at det er en hyllest til dette eter-medium som har den magiske evnen å fengsle både store og små. 


Jeg har tolv asjetter av denne typen. De fant jeg på et av familiens loft. Jeg mangler dessverre alle koppene som må ha hørt til :( Jeg har prøvd å søke på nettet uten å lykkes i å finne komplette bilder av dette settet. Det er fra Figgjo Flint - så en mail til Figgjo kunne kanskje hjelpe meg. Aner ikke hva det heter engang.


Jeg bruker dem med glass eller noen av Edme-koppene, ettersom det passer seg. I dag ble det Höganäskruset i svart.


Er det fotballkamp, slalom, skøyteløp eller friidrett som sendes? Eller er det rett og slett dårlige antenneforhold med snø og reflekser? Det har ikke alltid vært klokkeklare tv-bilder i HD - det har ikke alltid vært farger heller!


Jeg skulle gjerne sett koppene til dette settet - bare for å ha sett dem :)

Moccamamma forbereder seg til å reise til London. Det er ikke måte på hva som byr seg av reisemuligheter denne våren! Det er liksom alt eller ingenting - hvor ble det av mellomting? Nytt pass er på plass, og kofferten er under pakking. Mann og barn må stelle hjemme mens mor får svinge på seg litt.

Ha en fin torsdag!
Jeg beklager at jeg er mer i read enn i read and write modus om dagen. Det blir dårlig stelt med kommentering hos dere - men, kommer sterkere tilbake.

Moccamamma :)

5 kommentarer:

 1. Du verden så flotte fat!!
  Vi har spisebordet på stuen (!) så vi spiser ved det bordet, men alt som oftest står tvn på (unntak middag)...så JA o NEI!
  Men spiser ved stuebordet, forekommer ikke mer enn til lørdagskosen ;o)
  (Å når barna lagt seg...hrmmm)

  Klem Anna

  SvarSlett
 2. Bra at kontakten var ute av tv-en slik at ungane kan ete i fred :) Flott servise, aldri sett noko liknande. Lukka til med å finna koppar og god tur til det store utland!!!!!

  Klem!

  SvarSlett
 3. Spise foran Tv diskusjonen har vi også vært gjennom. Ting ordner seg stort sett til slutt :-)
  Kos deg masse i London

  SvarSlett
 4. Oj-oj - så flotte disse var - nydelig, nydelig og nydelig i fargen! De MÅ jo så klart brukes ved matinntak ved TV'n - det gis jo klar beskjed om det;)

  God kveld og god helg til dere - klem!

  SvarSlett
 5. Har du prøvd ulike bruktbutikker? Jeg vet ikke hvor du bor, men er det i nærheten av en storby er det mange slike butikker som selger retro-ting.

  PA! Tips til deg som ønsket billetter til Operaen. Gå inn her å se:
  Ekstraforestilling av Romeo og Julie 7. juni!

  Av scenetekniske årsaker måtte vi dessverre avlyse forestillingen av Romeo og Julie lørdag 28. mai. Som en erstatning for denne forestillingen setter vi nå opp en ekstra forestilling tirsdag 7. juni kl. 19.00. Etter at alle berørte publikummere nå er blitt kontaktet med tilbud om nye billetter åpner vi nå opp for at også andre kan kjøpe billetter. Er du kjapp så er det enda mulig å sikre seg billetter til denne klassikeren som Dagsavisen omtalte som ”Stor dansekunst” i sin anmeldelse etter premieren.
  http://www.operaen.no/

  Klem,
  AW

  SvarSlett