fredag 17. juni 2011

Fredelig fredag fri for forstyrrelser

Mobiltelefonen virker ikke for annet en nødanrop, og det vil vi jo helst slippe å trenge.

En solrik dag tidlig i juni var husfreden plassert på spisebordet i stua. Når jeg endelig klarer å holde liv i husfreden, så får den vandre litt rundt i interiøret. Vanilje, kaffe og krem også i spisestuedelen.


Denne helga er det håp om at bordet med svungne ben skal lete seg opp fra kjelleren. Bordplata er litt stygg, og malelysten liten, så jeg har kjøpt voksduk til det. Voksduk er veldig anvendelig når en har sølekopper i alle aldre i huset :) Ikke fullt så stilig som linduker og damaskduker, men, som sagt, veldig anvendelig.


Skjenken har fått flytte under vinduet for sommeren. Jeg har ommøblert for å få det litt mer åpent og lett. Spisebordet jeg har nå har en litt ubeskrivelig grønnfarge, så det dekkes også alltid av duk.  For tiden voksdamask! Det blir nok ikke hvitvin på verandaen i kveld - godt vi nyttet anledningen i går. Og, hva er egentlig definisjonen på altan, terrasse og veranda? Her har jeg noe å finne ut av - jeg kaller vår veranda, for vi må ned ei trapp for å komme ned i markhøyde.

Da er det atter fredag - og tid for å ønske god helg!

Moccamamma :)

2 kommentarer:

 1. Hei - takk for fin hilsen fra deg:) Fine bilder - tenk, husfred har jeg aldri klart å holde liv i, men den ordentlige husfreden gårdet bra med - og det er jo fint:)

  God kveld til deg - og lykke til i leiten etter malelysten - klem fra Bente:)

  SvarSlett
 2. Vad mycket fint vi fick ta del av idag! =o)
  Husfreden är så vacker, men det verkar som det är många som har problem att hålla den vid liv. Själv har jag aldrig prövat. Men mina fingrar är inte så gröna, så den skulle väl dö direkt. ;o)
  Hoppas du får en fin-fin helg!

  SvarSlett