lørdag 25. juni 2011

Min nye fotoveske kom i dag!

Jeg Ymin nye Kelly Moore B-Hobo!

Jeg har en optimistisk realistisk tilnærming til Give Aways. Random seldom comes my way - ikke når det kommer til vinnerlykke hvertfall.


Så har man hell i kjærlighet, og mindre i spill, da får man sikre utkomme med å handle selv :)
Bestilte vesken hos Fotobag.no på torsdag, og den kom i posten i dag, lørdag! Kjapt levert - slikt liker jeg. I tillegg ringte leverandøren meg på torsdag, og spurte om jeg skulle på Glansdagen, for å informere om at jeg da kunne få den levert der. Det var service det :)


Jeg så veskene til Kelly Moore på en blogg tidligere i vår, og tenkte at det var et godt alternativ til ny veske/fotobag for meg. Men, siden den måtte bestilles fra utlandet ble det glemt. Men, så ble det høyaktuelt igjen etter å ha vært på skoleavslutning som levende stumtjener. Kamerabag, stor håndveske og en snart to-åring på armen.
Den dagen hadde Libby vært super.


Mange har sikkert, som meg, meldt seg på hos Noe på hjertet, i håp om å vinne en fin Kelly Moore veske fra Fotobag.no. Og håpet lever. Jeg har fortsatt et ønske om en karamellfarget Libby. Krysser fortsatt fingrene optimistisk-realistisk for napp :)

Men, i dag er jeg lykkelig eier av ny B-Hobo veske. Det var på tide! Skulle kjøpe ny stellebag da lillebror ble født, men behovet har endret seg litt etter snart to år. Med gavepenger fra gode kollegaer og en søster liggende fra 40-årsdagen, fant jeg endelig et godt gavealternativ.


Jeg har fortsatt en vei å gå for å bli venner med Canon 550D. Jeg tar fortsatt bloggbilder med Ixus 9,5 - shame on me! Jeg tror jeg trenger en mentor/lærer/fotovenninne. Vanligvis er jeg en bruksanvisningsleser - men her heller jeg mer til learning by doing. Nå håper, og tror jeg at det vil bli lettere å velge å ta med speilreflekskameraet, siden det kan ligge trygt i en polstret veske, samtidig som jeg kan føle meg fin :)

Jeg hadde litt lyst på den grå, men den var midlertidig utsolgt, så for å få vesken til sommerens utflukter i bygd og by ble det valnøttfarget veske. Og jeg er veldig fornøyd!


Bildet med damen, vesken og naustet er lånt fra Fotobag.no.

Jeg valgte altså å kjøpe en litt mindre modell enn Libby, selv om jeg liker den supergodt. Jeg vet at jeg vil føle at den er litt stor til daglig bruk, samtidig som den vil være super når jeg skal ut med mann og barn og kamera og mat og bleier.........
Jeg har vært mange turer inne og sett på vidoene som presenterer veskene litt nærmere enn stillbilder. På nettsiden til Kelly Moore finner du enda flere bilder av veskene, skisser av dem med mål, og video der du får mer inntrykk av størrelsen og utseendet.

Dette er dagens plaster på såret for manglende Oslotur til Glansdag og bloggefellesskap. Et godt plaster får man vel si.

Klem fra Moccamamma

                         Jo større veske - jo mere "nyttelast" :)         

6 kommentarer:

 1. Jeg håper også på vinnerlykken hos Jorid;)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Den är kjempe fin!
  Nu får vi se vem som vinner hos Noe på Hjertet.
  kram

  SvarSlett
 3. Den va virkelig tøff!! Håper du får mye bruk for den ;o)

  Håper også på at noe på hjertet sin give away skal komme til meg...vi + alle andre som meldt seg på!

  Klem Anna

  SvarSlett
 4. Har òg ein draum om ei slik.... Er så kjekt å kike innom bloggen din! No skal eg legge den i blogglista mi slik at eg lett finn den i kaoset av bloggar! Det er så mykje enklare når oppdateringane poppar opp på bloggen min!

  Kjenner forresten at eg er ein smule nysgjerrig på kven du er... Det er vel slik med bloggarar. Eg har forstått at du bur i nabokommunene, og då triggar det sjøvlsagt nysgjerrigheita mi! Har eg sett deg på butikken? Har vi stått i kø i lag ein eller annan plass?

  Uansett; sjølv om ikkje finevèret ser ut til å ha funne Sunnmøre enno, så får vi vere optimistiske enn så lenge!

  Ynskjer deg og dine ein god sommar!

  Klem, Tove (Tankar frå ein kvardag)

  PS! Det er litt trøbbel med blogspot i dag, så eg klarer ikkje å få tilgong til bloggerkontoen min. Må difor poste kommentar som anonym!

  27. juni 2011 11:33

  SvarSlett
 5. Hei - skulle gjerne ha truffet deg på Glansdagen - kanskje en annen gang:) De veskene er kjempefine - jeg har ikke greie på kamera og fotografering - og bruker bare et lite enkelt kamera selv. Men jentene våre har større interesse, og har fått seg skikkelig kamera i konfirmasjonsgave - kanskje en slik fin veske hadde vært noe til dem ved en passende anledning - hm - det må jeg i tenkeboksen på:)

  Ha en fin mandagskveld - nå starter Sommeråpent på TV - jeg er glad i slike program, jeg - Reiseradioen i TV-versjon:)

  Klem fra Bente.

  SvarSlett
 6. Å dette var en flott veske! En sånn en skal absolutt på ønskelista mi!

  SvarSlett