søndag 12. desember 2010

Enda en uke til ende....

Tredje søndag i advent, og tolv dager igjen til julaften.
I morgen må jeg sette inn julegavegiret, for en del av pakkene må i posten innen 16. desember.
I dag har jeg satt inn et annet gir - handygiret :)Nå tror jeg snart denne gjerdesaga fra Europris er klar for skroting. Bladet er dårlig, saga er vinglete, men det er utrolig hva man får til likevel.I dag har jeg gjort ferdig snekkerdelen av prosjekt gjenvinn sengebunnene.


Og Anna - det var pang på rödbetan - det blir hodegavel til senga! Jeg har spikret plankene til to lekter, en opp og en nede. Og det som var så fint, var at bredden på plankene stemte, slik at jeg kunne sette en planke i hver ende av gavlen, festet i lekta. Noen ganger faller brikkene på plass uten særlig mye anstrengelse. Det eneste jeg har måttet sage er enden på lektene.

På toppen har jeg saget til en brystningslist, og da får jeg en liten hylle, eller bildelist på toppen. Jeg er veldig fornøyd med meg selv akkurat nå.Noen vil kanskje synes at det er like fint uten brystningslisten, men noe av poenget er å få en billedlist i tillegg, så det blir nok list på toppen.


Jeg er ganske fornøyd med å få brukt opp igjen plankene, og nå forfremmes de fra bunn til hodegavl. De er jo litt ujevne, og noen har en lett krumming av kroppstyngde over tid, men med litt pusling, så fikk jeg dem til å passe uten for store glipper mellom plankene.

 

Tanken nå er å beise plankene, og male brystningslista. Hvis jeg ikke blir fornøyd med beisen, så kan jeg male over, men maler jeg, kan jeg aldri få beis.....Tror det blir drivved med hvit list for å bryte litt. Så i morgen blir det tur i malebutikk.

Jeg har tenkt å feste hodegavlen ved å skru ei lekt rett på veggen bak senga, og skyve hele ramma inn på den, og så feste med skruer ned fra toppen. Blir ny reportasje fra soverommet når det hele er ferdig.


Tre lys er tent i den superenkle adventsstaken.
Vi venter på jul - eller jeg venter ikke, jeg tror heller jula venter på meg. Jeg er på etterskudd, men har en idé om hva den enkelte skal få i gave, og jeg har en idé om å jule til stuegardinene mine.

Ses også i kommende uke!

Søndagshilsen fra Moccamamma

1 kommentar:

  1. Eg er i sjokk! Her har me ei dama so saga sjølv! heilt fantastisk!!!
    Takk for kommentar på bloggen min, kjekt du likte deg :)

    Klem!
    Britt

    SvarSlett