lørdag 18. desember 2010

She was dreaming of a white christmas....

....tree! And at christmas whises do come true....


....men hvor kom den fra denne idéen om at hun ville ha et hvitt juletre på soverommet sitt?
I fjor var hun 5 år, og ville ha et hvitt juletre på rommet sitt.I år er hun 6 år, og ville fortsatt ha et hvitt juletre på rommet sitt. Det er ikke jeg som har satt grillene i hodet hennes, men jeg syntes ønsket var såpass koselig at det kunne bli oppfylt i førjulstid. Jeg tror idéen ble sådd på kinobesøk der de hadde et hvitt plastikktre ved kiosken. Og siden har hun ønsket seg nettopp det.

Så etter litt googling fant jeg et til passende pris hos Clas Ohlson. Moccamannen ble sendt innom Clas Ohlson da han likevel hadde et ærend i nærheten av en slik butikk. Og hjem kom han med et hvitt juletre med lys og pynt til under hundrelappen. Storesøster hadde nok sett for seg et mer fullskala tre, for hun var synlig skuffet over at det var så lite. Det er bare 60 centimeter høyt, men jeg synes det er stort nok på jenterommet.Hun har selv bestemt at det skulle være røde kuler. De sølvfargede som fulgte med var ikke så aktuelle, det skulle være fargede kuler, så da ble det slik. Utrolig hva små, målbevisste damer kan klare å lure mammen sin til å ordne......eller, hun har plukket dem ut selv, på Åhlens, på byatur med pappa. Hun ringte hjem og lurte på om ikke jeg trengte litt gavebånd, for som hun sa: "Du er jo nesten tom, vet du, mamma...". Så hun fikk røde julekuler, og mamma fikk glinsende rødt julebånd, og matt hvitt, nesten som jeg skulle plukket det selv! Og, så ble jeg jo så glad for omtanken.  

I morgen skal jeg hente opp vårt grønne, plastic fantastic juletre fra kjelleren, og se om det kan bli grønt og glitrende i et hjørne av stua.

Ja, jeg er absolutt for ekte granbar!

Men, når man ikke kan ha det, så prøver jeg å se fordelen med at jeg kan ta inn treet og pynte det tidlig, uten å måtte tenke på vanning og barnåler som drysser.

Vi har nesten laget en tradisjon på å pynte treet på siste søndag i advent.

God helg, alle som titter innom!

Klem fra Moccamamma

1 kommentar:

  1. De vet hva de vil ha tildig ja. Hvor de får ideen fra kan man jo bare lure på noen ganger. Ha en fin søndag.

    SvarSlett