torsdag 17. februar 2011

Lyseblå kaffepause

Jeg synes det ble litt utrivelig å kikke rett i gjestetoalettet når dere kommer inn her - så litt småkoslige matbilder kommer og dekker over de heller ulekre badebildene.Jeg har vært og sjekket ulike priser på byggevarer i dag, så det går framover med planleggingen.
Forrige uke gikk det opp og ned med vekta, så den uka gikk i null. Så nå er det full skjerpings igjen.

Jeg fant en dag ut at en økonomipakke med Wasa Husman passer akkurat ned i denne lyseblå boksen. Den er fra House Doctor, og ble kjøpt for flere år siden. Det går akkurat to pakker av Wasa-størrelse i den. 

Som sagt, jeg ventet bare på at det ikke var sunt med alle disse frøene - og en liten fugl kvittret at det er kadmium i solsikkefrø, så nå veksler jeg på med Husman med G35 på. Aner ikke om det er hold i tungmetallpåstanden om solsikkefrø, men uansett er det jo greit å variere etter seks uker på "vann og brød".Jeg fikk noen tanker forrige dagen om denne bloggingen er blitt et slags "substitute for life" for meg, og hvor grensen går for å bli avhengig av denne slags type medium. Så - jeg kom til at jeg kanskje må lage meg et sett med dataregler - litt sånn som vi prøver å styre TV-titting og DS-spill for storesøster.......
Det er så lett å bli hekta på dette - både å lage innlegg, lese blogger og kommentere.Jeg skal ikke slutte å blogge altså. Bare se til at det blir supplement i stedet for substitutt :)

Ha en feiende flott torsdag!

Klem fra Moccamamma :)

8 kommentarer:

 1. Alt for lett å bli hektet ja... Hm!
  Flott boks du har, loppefunn?

  Klem Anna

  SvarSlett
 2. Nydelig boks! veldig lurt å ha knekkebrød i den.
  Klem fra Igi

  SvarSlett
 3. Den boksen er jo helt nyyyydelig! Og perfekt til knekkebrød:D Smart!

  Du har en veldig fin blogg!:)

  Klem fra ei som er veldig ny i bloggverden, men som syns det er kjempegøy med blogg!:D

  SvarSlett
 4. Koselig boks i akkurat passe størrelse:) Ser dere skal igang med litt av et prosjekt under her....greier ikke helt å få oversikten ut fra bildene....pipe må hensyntas ja;) Håper du synes det blir moro etterhvert med det badeprosjektet.

  Go helg:)

  SvarSlett
 5. Hei - så fin og sart boks - viktig at knekkebrød har en estetisk bolig - det har vi sørget for at våre også har. Fin den lyseblå latte-koppen også - jeg har akkurat klart å sette en liten Manokopp oppi en stor - og der sitter den bom fast - snart har jeg vel knust begge to!

  Ha en fin-fin helg - klem fra Bente.

  SvarSlett
 6. Det är ju en bra idé, annars kan det kanske bli lite mycket med just bloggandet i alla former. Särskilt när man har familj.
  1.5 timme per dag kanske?
  Kram och ha en trevlig helg!

  SvarSlett
 7. Hei!

  Så flotte ting du har her, og blåfargen er nydeleg. Fargekoden på min blåfarge er 00-30B, står det på boksen i allefall. Den er 99% lik blåfargen i på Pipkoppane mine :)
  Ja bloggen kan fort ta mykje tid, men dagen kjem når du vert litt lei og. Viktig som du seier å passa på litt.

  Klem!!!!
  Britt

  SvarSlett
 8. Ja, så var det den vekta da.. Her prøver jeg også å spise litt knekkebrød :) Men, det blir som regel i de periodene jeg synes jeg må skjerpe meg.. Og så er den pån igjen.. Hehe :)

  Uansett.. Nydelig boks til knekkebrødene! :)

  Ida

  SvarSlett