mandag 21. februar 2011

Monokrom mandag

Svart og hvitt, salt og pepper, ebony and ivory.
Jeg har vært på rundtur i huset i dag og tatt bilde av svarte og hvite gjenstander.
Her kommer min monokrome mandag:Stumpstaken og skatollet


Skuffene i skatollet og min svarte Filofax str A6


Portemoné fra Adax og staup av Rolf Vatn 


Krus fra Höganäs, kopp fra Nespresso og kapsel med herlig Ristretto


Mer Ristretto og Höganäs og oppbevaringskasse fra Ib Laursen


Gabriellas song, dørhåndtakene i første er svarte mens i andre er de hvite


G-nøkkel i glass og tangenter på vårt huspiano  Pensko på benken i gangen, og en pus som heter Katte


Lillebrors nye ku-pysjamas og dørknott fra Indiska


Kjøkkenhåndkle fått i bryllupsgave og vårt nye kamera som jeg enda ikke har tatt i bruk til blogging. Men lykkelig eier av digitalt speilreflekskamera :)


Kunst kjøpt av ei jente jeg jobbet sammen med for mange år siden.
Men livet er ikke bare svart eller hvitt - men fullt av nyanser mellom ytterpunktene. Nå skinner sola i vinduskarmen, men katta maler naturlig nok ikke siden den er av tøy........våren er rundt hjørnet - jippi!

Jeg har tatt kontroll over prosjekt bad med å lage meg en kalkyle i et regneark, så kan jeg se hva vi må spare på, og om noe kan/må vente på feriepengene. Det gir litt mer ro i sjelen.

Det er så koselig å se at stadig nye navn er innom hos meg. Velkommen til min lille verden! Jeg skal besøke dere tilbake når tiden strekker skikkelig til en kveld :)


   Svart som natten - hvit som snø     

Ha en fin mandag!
Klem fra Moccamamma :)

8 kommentarer:

 1. Lekre bilder! Og gratulerer med nytt kamera! Spennende. Forresten; eg kjenner Rolf Vatn :) Han er gift med ei dame frå bygda her.

  Ynskjer deg ei flott veke!
  Klem E

  SvarSlett
 2. Hei - nei, livet kan man ikke se bare i sort/hvitt, men i interiøret kan det veldig godt være både sort og hvitt:) Vi har en del sorte detaljer vi også - sånn for å stramme opp litt. Du - er ikke den ristrettoen fryktelig sterk - har ikke turt å kjøpe den ennå, jeg.

  God kveld til deg - klem fra Bente.

  SvarSlett
 3. Liver er vell kke bare svart og hvitt...men akkurat føles det så. Likte alle bildene dine så godt! Masse fint du har i huset, å tavlen...NYDELIG!

  Kos deg med sola og kaffen, Klem Anna

  SvarSlett
 4. Sort og hvitt er jo pent da:) Gøy med nytt kamera også:)Kan hjelpe deg å mekke på det badet ditt hvis du vil bare for gøy. Send meg en mail:)

  SvarSlett
 5. Heisann
  Så kjekt innlegg fra deg, men nå er jo jeg damen som er kjent for å gå i svart og hvitt, så kanskje denne våren overrasker jeg med å kjøpe noen klær med knallfarger...
  Er veldig glad i kontrasten svart/hvitt.
  Barnepiken er en kjekkt bok, syns ihvertfall jeg. Jeg ble anbefalt denne hos Notabene. En annnen bok er Øya, fantastisk bok.
  Ha en fin kveld.
  Klem

  SvarSlett
 6. Kjempe stilig med sort og hvitt..

  Nydelige bilder..

  Kjempe fin blogg dette her.. Kommer snart igjen..
  Spent på toalettet deres :-)

  SvarSlett
 7. Takk for besøket hos meg, kjempe koslig med en liten hilsen. Bildene dine er super fine og inspirerende. Ha en fin tirsdags kveld du også. Klem Christina

  SvarSlett
 8. Hei Moccadamen ;).

  Jeg tenkte - hvis du synes det er ok - kan du sende meg e-postadressen din på min mail? For jeg kunne tenke meg å svare litt ordentlig på kommentaren din - og til det er mail et bedre forum. E-postadressen min er: frk_pippilotta@yahoo.com

  Klem

  Og du - søren - jeg har aldri fått kjøre snøscooter - og det ser jo skikkelig rock´n roll ut ;). Jegh adde kastet meg på før mannen hadde snakket ferdig setningen. Eller spurt først - med store dådyrøyne ;).

  SvarSlett