fredag 14. januar 2011

All the colours......

Vinterblek hud og vinterblekt hus - det er faktum i januar.


Storesøster syntes vi skulle kjøpe litt blomster i går, og en bukett tulipaner ble med hjem fra dagligvarebutikken.


I mitt eget lille biblioteks-/arbeidsrom har det i løpet av årene samlet seg en del bøker, både faglitteratur, skjønnlitteratur, kokebøker, hobbybøker og interiørbøker. Og av og til er det gøy å brøyte seg fram til bokhylla og finne noe til inspirasjon. Jo, rydding av dette rommet står på planen denne måneden.


Det går strålende med kilokampen - og husmortendensen er stigende etter innføring av liste med dagens gjøremål - det er derfor med optimisme jeg antar at vi skal nå målet om å finne fast oppbevaringsplass til ting på biblioteket/arbeidsrommet også.


Jeg forteller meg selv at jeg kan komme i FLYT - er det ikke det det kalles når alt sklir av seg selv?En blir glad av å se på bildene til Tricia Guild - fargerike og flotte i kombinasjoner jeg aldri ville klart å skape, eller faktisk aldri klarer å skape.


Jeg blir så fort lei farger og mønster, så jeg må lene meg til tepper, puter og blomster hvis jeg skal driste meg ut av min beige komfortsone. Men, du og du så fint det er hos andre!Omtrent så dristig er jeg når jeg fører inn farger i heimen - lyseblått kaffeglass og sartrosa tulipaner!


Ønsker dere ei riktig god helg!
Håper du får utrettet det du har planer om, eller hvilt den mengden du trenger denne helga.

Moccamamma

4 kommentarer:

 1. Så flotte bilder, rosa kan sprite opp den mest kjedelige stuen...og humøret ;o)=

  Tusen takk for varm og omtenksom hilsen!!
  Sangen (og mannen) er bare nydelig(e) ;o)

  SvarSlett
 2. Hærlige bilder og flott tekst :). Synes fargen på tulipanene var skjønn. Leste på en annen blogg at dagen idag er tulipanens. Det var hos Mette. Hun ligger på listen hos meg :).
  Ha ei strålende helg. Koselig med nye bloggbekjentskap :)

  SvarSlett
 3. Vilka fina bilder! Trevlig lördag!
  //Frida

  SvarSlett
 4. God kveld og takk for hyggelig hilsen på min blogg. Ja, med våren ( det kaller jeg det nå altså) kommer behov for forandring, og bloggen til sykkelpikene har blitt frisket opp litt.....jeg prøver og feiler litt.

  Vi har og tulipaner på bordet nå.....og perleblomster. Fine bilder du har......det er vår ja!

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett