fredag 28. januar 2011

I love coffee

....I love tea, I love the Java Jive and it loves me..... 


Mr Clooney, hvor blir det av deg? Han har ikke vært innom for kaffe - og det er sikkert like bra, for hva i alle dager skulle jeg snakke med ham om? På rustent engelsk? Jeg ville mye heller hatt kaffebesøk av ei god venninne! Jeg savner å ha en barndomsvenninne i nærheten - en som bare slinker innom når det passer eller ikke passer, som kjenner deg fra starten, og hvor du ikke trenger forklare hvorfor du tenker slik og sånn.

Jeg kjenner at midtlivstankene har slått til - med løsningsfokusert tilnærming altså :) Jeg kjenner at jeg har mistet litt kontakten med kjernen i meg selv, og at jeg må gjøre noen grep for å finne tilbake til den ekte gleden, til den rungende latteren og til fellesskapsfølelsen med andre enn mannen min og barna mine. Nå føler jeg at dagene bare renner forbi.


 Når man runder 40 om mindre enn fem uker, så gjør man seg noen tanker om man vil fortsette på samme kurs framover mot 50 og 60. Jeg kjenner at jeg ikke vil sitte her som 60-åring og kjenne at dagene rant forbi uten at jeg gjorde noe for å endre på det. Vi fikk en kjempevekker høsten 2010 om å ikke ta dagene for gitt, og den har jeg tenkt å bruke til noe positivt!

Jeg svømmer oftest medstrøms - det er enklest det!
Kanskje må jeg tørre å bli litt upopulær - kjenne på at det er greit at ikke alle liker meg, eller er enig med meg. Kanskje er det så enkelt - og så vanskelig?I mens jeg grubler over livet, og hvilken retning jeg vil styre, så innser jeg jo at det er bagateller i den store sammenheng, og at det gjelder å finne gleden i det man har. Gjøre optimalt ut av de mulighetene man er gitt og den bagasjen man er utrustet med :)

Jeg er underveis! Husmorskolen min virker - og både jeg og mannen er strålende fornøyd! Det skulle ta noen år, men dog :) Kostholdsgrepene virker også - raskere enn forventet. 3,5 kg i minus på tre uker, uten å gå sulten, eller føle at jeg har forsaket noe særlig! Har spist litt sjokolade, drukket litt vin, hatt dameklubb med mat og kake.........jo, måtehold er tingen!


Jeg har ett mål for helga - og det er å bli venn med den nye symaskinen. Jeg, som vanligvis elsker tekniske ting, har blitt en engstlig dame redd for å feile og ødelegge. Nei, ta deg sammen, frøken! Håper å kunne vise resultater over helga - så det ikke bare blir med tompraten :)

Moccamamma

                        Ha en god fredag!                    

8 kommentarer:

 1. Hei, stikker innom som snarest på "kaffebesøk"! :-)
  Skjønner hva du mener, innflytter som jeg er. Du er ikke alene. Men ut fra hva jeg leser av og om deg, så er du antagelig sosial nok til å kunne få god kontakt med mennesker du møter på din vei nå og i fremtiden også. Og så bra som du tenker, så har du sikkert masse å snakke med andre om. Og du er så heldig som har en kjær og nær familie rundt deg. Kos deg ekstra med kaffen, mannen din og .... den nye symaskinen.
  (Forresten var det PRAT du først tenkte på mht Mr. Clooney???)
  God helg.

  SvarSlett
 2. Viktig at vi av og til tenker over hva vi egentlig vil - virker som du er gang i riktig retning! Gratttis med flott vektnedgang!
  Kos deg i helga.
  Klem fra IGi

  SvarSlett
 3. Hei å takk for flott innlegg...har det på samme måten, med tanke på det med alder etc.
  Venner som bor langt borte, familie som bor like langt borte.
  Ikke bare, bare det.
  Lykke til med sying i helgen!

  Klem Anna

  SvarSlett
 4. Så flott kaffemaskin! Skjønner man begynner å tenke når man nærmer seg store milepæler i livet. Jeg gruer meg allerede til neste år, da blir jeg 30. Men det går nok sikkert bra det og:) Ha en fin helg med symaskinen. Klem Julie

  SvarSlett
 5. Hei - kaffe, ja - det blir man jo bare avhengig av. Vi har en slik Nespressomaskin på jobb - vi som syns at slik kaffe smaker laaaangt bedre enn en litt sliten traktekaffe har spleiset - men Clooney har ikke dukket opp så langt der heller:)

  Ha en fin helg - gode tanker til deg fra Bente.

  SvarSlett
 6. Nydelig med perleblomster, elsker denne duse blåfargen på dem ღ og så fin gammel dør du har her :) liker så godt disse, skulle ønske jeg hadde plass til å ha en slik fremme… Kjenner meg også litt igjen i det du skriver i forrige innlegget dit – mange tanker som kommer… Men tror det viktigste er å nyte livet og gjør akkurat det du har lyst til :)) – virker som du er på riktig retning… Inspirerende med vektnedgangen, holder på her jeg også… Kos deg videre med symaskinen og kaffe… Klem fra Mette

  PS! hadde ikke du bursdag på samme dag som meg?
  1. mars – eller var det like etter… husker ikke helt :))

  SvarSlett
 7. Det var koselig läsning! =o)
  Jag känner igen mig massor i ditt inlägg. Bor långt ifrån familj och vänner, och jag känner att jag inte kan skämta med folket runtom mig, så som jag kan med vänner och familj hemma i Sverige. Olika kulturella bakgrunder gör det oxå svårt, liksom hemlängtan. Karriären kommer inte igång och åren tickar på.
  Som du skriver, man tappar en bit av sig själv. Ibland glimmar den gamla bilden av mig upp till ytan, men det blir mer och mer sällan. Vem är jag nu?
  Tack igen för ett bra inlägg!

  SvarSlett
 8. Go girl! Tusen takk for at du deler disse tankene med oss. Du er sikkert en fryd for dine omgivelser, men det er greit å væra kjærringa mot strømmen iblant. Det kan faktisk kjennes godt. Ikke vær redd for å bli upopulær, du blir mest sannsynlig ikke det.

  SvarSlett