søndag 23. januar 2011

Søndag uten mål og mening

 Jeg beundrer dere bloggere som har klart å finne en rød tråd i blogginen deres! Jeg hopper hit og dit, og får visst ikke særlig struktur på dette. I det ene øyeblikket ser jeg helt klart for meg hvilken form jeg vil ha på dette forumet mitt, men jeg får liksom ikke helt klem på det. Vissa har det, andra inte....sang Bo Kaspers. Vi har vel alle vår gave på et eller annet felt - håper jeg :)

 
Kjøkkenstolene har fått låne sitteputene som jeg bruker i sittebenken ute om sommeren. Det ble jo ikke så dumt. Men, det ble litt trangt oppunder bordplata for oss storvokste. Så det blir vel et lite blaff, som så mye annet i denne heimen.


Jeg bebudet at jeg har tro på å få orden på biblioteket før januar er omme. Det er fortsatt von i hangande snøre! Bibliotek høres så fornemt ut, men sannheten er at det er bøker samlet over tid lesset opp i noen Billyhyller. Resten av rommet er preget av rot, men det skal bli et alle tiders lekserom, tegnerom, hobbyrom......you name it!


Når barna skal tegne, flyter det av tusjer, fettstifter, fargeblyanter og småsaker. Jeg fant en treskuff med håndtak på gjenbruksbutikken, og den tror jeg blir super å samle de ulike fargene i. Tusjer for seg, fargestifter for seg osv......


Da kan vi ta fram hele skuffen, og så er det lett å rydde tilbake når vi er ferdige. Det er målet med det meste jeg prøver å få til av oppbevaring i heimen for tida. Jeg kjenner at det er morsommere å rydde når jeg har en plass å legge ting.


Akkurat bokhyllene er jeg litt usikker på. Skal jeg fargesortere, og hvis jeg gjør det, skal jeg sause sammen alt med samme farge, eller skal jeg fargesortere innenfor hver kategori? Jeg bruker de vel strengt tatt ikke så mye slik de står nå, så estetikk kan kanskje få gå foran å være praktisk?


Her er de fleste lest en eller annen gang, men det er fortsatt noen uleste. Akkurat nå har jeg mer enn nok med faglitteratur og nettleksjoner........Bortsett fra ABC for jegerprøven, som er mannens, har jeg brukt disse bøkene enten i 1990 eller 2000. Men, hjelp! Jeg tror jeg har glemt mye, altså, for jeg jobber jo ikke direkte med noe av det i jobben min, selv om den har et touch av økonomidelen i seg. 

Problemsolving Using C - nja, ingen av de problemene jeg har med interiør og husmorlæring lar seg vel løse med C :)

I kveld blir det kos med Downton Abbey!

God helgeslutt!

Moccamamma

2 kommentarer:

 1. Hallo! Måtte ta meg ein ræserunde her inne før leggetid. Huset står på hovudet, og mannen har funne fram til sin indre arbeidslyst. Då legg eg alt anna til side... ;) Takk for fine kommentarar, eg er ikkje flink å skrive kommentarar for tida. Denne skuffa di såg super ut! Sånn skulle vi også hatt, med to tegneglade barn og ein million fargestiftar og tusjar rundtomkring... I alle fall hundre! Når det gjeld bøker, ligg mine i kasser i kjellaren. Har mest faglitteratur etter 6 år som student i Volda. Gjekk bl.a.norsk gunnfag, så der er litt anna litteratur også. No siste åra har eg knapt lest i ei bok. Har skrevet på ei bok sjølv, og har så mange andre hobbyar. Les eg, blir det interiørblad ;) Eller bloggar.

  Håper at veka di blir fin,
  og at du finn roa inni deg. Eg var rastlaus, heilt til eg kom heim igjen til bygda her. Då fall brikkene på plass. Men eg kjenner mange andre, som etter mange år borte får den følelsen der dei er no. Det er nok veldig individuelt.

  God klem frå Elin :)

  SvarSlett
 2. Jeg synes Bloggen din er kjempefin, har blitt en av dine følgere...

  SvarSlett