torsdag 20. januar 2011

Kvelden lister seg på tå....

....over kløverengen.
Himlen har tatt stjerner på,
alle barn må sove nå,
sove søtt i sengen


Ja, og barna mine sover søtt, det er bare mor som ikke har skjønt at det er lurt å bysselalle før midnatt når sjansen byr seg. Arvelig belastet, tror jeg.
Jeg liker å nyte at det er stille rundt meg, og la tankene fare fritt. Jeg jobber med 40-årstanker, positive sådane.I kveld ble det litt sjonglering med kompaktkamera i mørket. Lysene brenner i lyslyktene, og med dagens strømpriser går jeg rundt og slukker lyset der vi ikke oppholder oss, eller reduserer det til et minimum. Og, senest i går sa jeg at jeg nå forstår hvorfor faren min "maste" om at vi måtte slå av lyset på do :) Han satt jo med regningsbunken dengang, nå må jeg ta den selv.


En orkidé ble omplassert i et Norgesglass uten bark i dag. De har stort sett bare røtter oppe i luften, og lever nesten på fuktig luft og kjærlighet. Tenkte å se om denne klarer seg med dusjing av røttene, eller om den vil ha litt bark også. De selges jo ofte i gjennomsiktige vaser og potter, så hvorfor ikke bruke Norgesglassene?


Nå kjenner jeg at Jon Blund har vært innom med støvet sitt, så jeg får vel følge rådet i sangen, og sove søtt i sengen jeg også. Tomorrow is another day!


God natt!

Moccamamma

7 kommentarer:

 1. Hej, och tack för kommentar på min blogg!
  Ska pröva knäcebrödet i hlegen eller nästa vecka. =o)

  Mysigt du har det hemma! Har försökt få till lite mys i vårat hus, men det tar tid. Pengabrist hjälper inte på heller.

  Kram

  SvarSlett
 2. Liker også kveldene, med ro og avslapping :).
  Har også vært inne på de 40 års tankene, men de var mere type sjokk, jøss- art :).

  Nydelige bilder!

  Ha en deilig dag. Klem :)

  SvarSlett
 3. Smart med orkide i norgesglass...hm...!!

  40 åren...hjelp, sier så mye at hvis jeg kunne velge så hadde jeg GJERNE blitt 30 om igjen...40 er noe slit...tankemessig. Blæææ ;o(

  Men, det kommer nye dager!!

  Klem Anna

  SvarSlett
 4. mmm.. ja kveldene er så gode å ha.. godt å slappe av i sofakroken da :)

  Flott med orkideen i norgesglass :) Like it!

  Ha en fin helg!
  Klemmer fra Solveig i svingen!

  SvarSlett
 5. Første gang jeg er her inne. En koselig og inspirerende blogg du har. Lurt og dekorativt med orkide i norgesglass.
  Klem fra Igi

  SvarSlett
 6. Hei!! Det begynner å bli en stund siden du skrev dette innlegget, som jeg datt innom da jeg søkte etter orkide'er plantet et sted uten bark. Jeg er litt nysgjerrig; hvordan gikk det med planten i norgesglasset?? :)

  SvarSlett
 7. Hei!! Det begynner å bli en stund siden du skrev dette innlegget, som jeg datt innom da jeg søkte etter orkide'er plantet et sted uten bark. Jeg er litt nysgjerrig; hvordan gikk det med planten i norgesglasset?? :)

  SvarSlett